Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Нові аксесуари від Apple Special Event 2019

Нові аксесуари від Apple Special Event 2019

Компанія Apple незмінно з року в рік випускає оригінальні чохли для смартфонів і планшетів, а також яскраві ремінці з різних матеріалів для смарт-годинників.

Цього року представивши світові нові iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max, компанія поспішила порадувати майбутніх користувачів смартфонів, оригінальними чохлами виконаних у нових трендових кольорах.

Apple представила аксесуари для нових смартфонів у 4-х форм-факторах: силіконовій накладці – Silicone Case, шкіряній накладці – Leather Case, чохлі-книжці шкіряній – Leather Folio та силіконовій прозорій накладці – Clear Case.

І так, давайте розберемося по порядку, який чохол краще вибрати для свого нового смартфона.

Apple Silicone Case

Фаворитом усіх чохлів, створених компанією Apple, є Silicone Case. Не ковзає у руці, має насичені кольори, відмінно захищає смартфон завдяки міцним бортам. З таким чохлом ваш iPhone завжди буде в безпеці і захищений від випадкових падінь.

Цієї осені компанія відійшла від яскравих кольорів, зосередивши свою увагу на глибоких, витриманих відтінках. Таким чином у палітрі з'явилися кольори: Pine Green, Alaskan Blue та Clementine. Своїх 5 незмінних кольорів компанія зберегла та залишила у продажу: Black, Midnight Blue, Pink Send, White та Product(RED).

На жаль, майбутнім власникам Apple iPhone 11 компанія не надала великого вибору чохлів. Та й навіщо? Адже колір кожного iPhone 11 унікальний, який сенс купуючи смартфон жовтого кольору, носити на ньому зелений чохол? Напевно, саме так подумала Apple і створила iPhone 11 Silicone Case лише у двох кольорах – Black та White.

Apple Leather Case

Зі шкірою справи зовсім інакше ніж з Silicone Case. Вона не настільки сильно потовщує смартфон, та й у руці лежить приємніше, хоч і трохи ковзає. По досвіду можемо сказати, що саме Leather Case - найбільш зносостійкий. Хоч і призначений чохол для захисту, але при падінні Silicone Case краще тримає удар завдяки своїм потовщеним кутам та борту. Якщо все ж таки, вам не потрібний суперстійкий захист, то елегантний і витончений Leather Case надасть вашому iPhone благородного вигляду.

Як і з кольорами для Silicone Case, Apple віддала перевагу більш стриманим кольорам шкіри, створивши два нові кольори - Meyer Lemon і Forest Green. Залишивши при цьому в палітрі Black, Midnight Blue, Saddle Brown і PRODUCT(RED).

На жаль, випуску чохлів Leather Case для iPhone 11 компанія не дала зелене світло, створивши їх тільки для старших лінійок iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Але не треба впадати у відчай, адже Apple вже не раз випускала додаткові продукти через деякий час після презентації.

Apple Leather Folio

Не такий популярний, але все ж таки має місце бути. Чохол-книга – це, напевно, найкращий захист для вашого iPhone. Адже цей аксесуар захищає з усіх боків і має міцний каркас. Apple по відношенню до цих чохлів, дуже консервативна, ніколи не випускає їх у безлічі кольорів. Цього разу для Apple iPhone 11 Pro та Apple iPhone 11 Pro Max доступні варіанти у 2-х кольорах – Black та Aubergine.

Apple Clear Case

Що ж до цих чохлів, то багато хто скаже – гроші на вітер. І так, з ними складно не погодитись, адже за звичайний прозорий силіконовий чохол вам необхідно буде заплатити 39$. Але з іншого боку – це Apple. Оригінальність в оригінальному. Компанія розуміє, що не кожен покупець смартфона вартістю понад 1000 $ захоче одягнути на нього китайський чохол за 3 $. Щонайменше – це не luxury. Очевидно, цей чохол призначений для поціновувачів оригінального епл. І не важливо, що на ньому немає «яблучка» і взагалі не зрозуміло, що це оригінальний силіконовий чохол від Apple, важливим є лише те, що ви це знаєте і цього буде достатньо.

З чохлами Clear Case Apple розгулялася на повну, створивши їх для всіх трьох нових моделей - Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro та Apple iPhone 11 Pro Max.

Ремінці для Apple Watch

Якщо з чохлами все зрозуміло і визначитися з вибором відносно легко, то ось з ремінцями для Apple Watch справи набагато заплутаніші і кольорова гама просто не залишає жодних шансів для швидкого вибору. І так, давайте розбиратися;)

У компанії Apple існує 7 видів ремінців:

  • Sport Band
  • Sport Loop
  • Nike Sport Band
  • Nike Sport Loop
  • Leather
  • Hermès Leather
  • Stainless Steel

Sport Band

Найбільш універсальний та бюджетний ремінець компанії Apple. Але його вартість взагалі ніяк не впливає на його популярність, зручність та якість. Саме Sport Band Apple робить у найбільшій колірній гамі, а форм-фактор даного ремінця є справді універсальним. І нехай вас не бентежить приставка «sport», цей ремінець чудово виглядатиме на руці, коли ви буде у вечірньому вбранні.

На презентації Apple показала 4 нових кольори - Pine Green, Alaskan Blue, Clementine та Lemon Cream. А своїх перевірених фаворитів залишила у продажу Black, White, Stone, Pink Sand, PRODUCT (RED).

Sport Loop

Чому Apple дала їм назву sport особливо не зрозуміло, так як нейлон на руці виглядає дуже витончено. Якщо вам силікон не до душі, це чудова альтернатива Sport Band. М'який, зручний і водночас універсальний, привнесе у ваш образ особливу родзинку. При цьому Apple не обмежує цей вид ремінців у кольорах, а навпаки експериментує і дає покупцеві подвійні варіанти. Так-так, цього разу компанія зробила ремінці, поєднавши 2 кольори. Ну, знаєте, як буває складно визначитися, а тут синьо-чорний, і не потрібно довго вибирати.

Палітра Sport Loop: Alaskan Blue, Anchor Gray, Pomegranate, Khaki, Camel, Midnight Blue, Pride. Точно є з чого вибрати.

Nike Sport Band і Sport Loop

Годинники та ремінці серії Nike виробляються вже не перший рік. Вся лінійка разюче відрізняється від інших не лише додатковими фішками. Ремінці Nike Sport Band і Nike Sport Loop роблять свій внесок в унікальність лінійки.

Наприклад, Nike Sport Band має зовсім інший дизайн, а ось Sport Loop відрізняються лише колірними варіантами.

Не обов'язково бути спортсменом, щоб придбати ремінець із цієї серії, адже вони не виглядають суперспортивними, та й з casual відмінно поєднуються.

Leather

Якщо ви поціновувачі натуральної шкіри, то за цей аксесуар вам доведеться віддати в 2, а то й 3 рази більше в порівнянні зі Sport Band. Але воно того варте. Шкіра є шкіра. Відмінно виглядає і надає годинникам більш цінного вигляду. З таким ремінцем буде ясно, що час для вас є цінним.

Тут Apple вибирає вишукані кольори та використовує 2 види шкіри – фактурну та гладку. Крім цього, ремінці мають застібки у кількох виконаннях: магнітній або класичній з нержавіючої сталі. Фанатів шкіряних ремінців виробник порадував 4 новими кольорами - Black, Saddle Brown, Meyer Lemon, Aubergine.

Hermès Leather

Про Hermès можна говорити багато. І справді, таких ремінців як Apple робить для годинника лінійки Hermès, не знайти в інших моделях. Для них використовується шкіра лише найвищої якості. Найпопулярніший ремінець, який викликає захоплення як у ділових людей, так і людей, пов'язаних зі світом моди – подвійний ремінець. На руці він виглядає як унікальна річ дизайнерського крою. Хоча він таким і є.

Вартість на цей аксесуар стартує від 339$.

Stainless Steel

Ще один лідер, як компанії Apple, так і покупців. Чоловіки воліють на руці носити метал, і більшість вибирає саме сталеві ремінці. Цей аксесуар універсальний у всіх відношеннях. Apple випускає сталеві ремінці 2-х видів – Milanese Loop та Link Bracelet. І якщо ви хоч на хвилину подумали, що це саме чоловічий аксесуар, то поспішаємо запевнити вас, що він користується не меншою популярністю у прекрасної статі.

Milanese Loop ви можете придбати у 3-х кольорах: Silver, Gold та Space Black. А ось Link Bracelet лише у 2-х: Silver та Space Black.