Безкоштовна доставка кожного iPhone замовлення по м.Київ!

Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Презентація Apple. Мітка AirTag.

Презентація Apple. Мітка AirTag.

AirTag – це суперлегкий спосіб знайти свої речі.

Прикріпіть один трекер AirTag до ключів, а інший до рюкзака. І тепер їх видно на карті у додатку «Локатор». Також там можна подивитися де знаходяться ваші пристрої Apple, їх зможуть побачити ваші друзі та члени сім'ї.

Як це працює?

Ваш трекер AirTag транслює Bluetooth захищений сигнал, який вміють приймати найближчі пристрої з увімкненою функцією «Мережа локатора». Вони надішлють геопозицію вашого AirTag до iCloud, і тоді ви можете побачити свій трекер на карті в програмі «Локатор». Дані завжди передаються анонімно та шифруються для збереження конфіденційності. Функція дуже економно передає дані, тому про заряд батареї та трафік мережі можна не турбуватися.

Втрачені речі.

Як і інші пристрої Apple, AirTag можна перевести в режим втрати. Якщо цей трекер буде виявлено одним із пристроїв, підключених до мережі, ви отримаєте автоматичне повідомлення. А ще AirTag можна налаштувати так, щоб він передав вашу контактну інформацію тому, хто його знайде. Для цього виявнику потрібно буде доторкнутися своїм смартфоном за допомогою NFC до вашого AirTag - це та сама технологія, яка використовується при оплаті покупок по телефону.

Захист данних.

Тільки ви можете побачити, де на карті ваш AirTag. При цьому інформація про геопозицію та історію переміщень ніколи не зберігається на самому AirTag. Пристрої, які передають вам місце вашого AirTag роблять це анонімно. Передані дані шифруються кожному етапі. Тому навіть у Apple не знають, де знаходиться ваш AirTag та які пристрої допомогли вам його знайти.

AirTag може захищати від небажаного відстеження.

Чужий AirTag може бути у ваших речах. І якщо він почне переміщатися разом із вами, ваш iPhone терміново повідомить вас про це. А трохи згодом, якщо ви все ще не помітили цей AirTag, на ньому буде активовано звуковий сигнал для привернення вашої уваги. AirTag здатний працювати більше року на одній звичайній батарейці, яку ви можете легко замінити. А ваш iPhone підкаже, коли це найкраще зробити.

AirTag стійкий до води та пилу. Пристрій має рейтинг IP67 стандарту IEC 60529 (допускається занурення у воду на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин). Стійкість до впливу крапель, води та пилу може знижуватися при природному зносі. Якщо AirTag потрапить у воду, протріть і висушіть їх відповідно до інструкцій у посібнику з безпечного використання.

При покупці AirTag на сайті Apple або в Apple Store, ви можете замовити гравіювання на свій смак.