Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Новий iPad з М1 і XDR Display

Новий iPad з М1 і XDR Display

Найшвидший iPad Pro з чіпом M1.

iPad розроблений таким чином, щоб технології в чіпі M1 – передовий процесор обробки сигналу та архітектура об'єднаної пам'яті – повністю розкрили свій потенціал. А завдяки енергоефективності M1, iPad тонкий та легкий, який може працювати без підзарядки цілий день.

Вище швидкість обробки даних та графіки. З 8-ядерним центральним процесором у чіпі M1 продуктивність підвищується до 50%. А 8-ядерний графічний процесор підвищує швидкість графіки до 40%. Це означає, що на iPad Pro можна створювати складні моделі з доповненою реальністю, грати в ігри з графікою консольного рівня та високою частотою оновлення кадрів.

Дисплей Liquid Retina XDR 12,9 "

Дисплей Liquid Retina XDR з контрастністю 1000000:1 передає кожну деталь із неймовірною реалістичністю. Він чудово підійде для роботи з фото та відео HDR або перегляду улюблених фільмів та серіалів. Дисплей досягає яскравості 1000 кд/м² на всій площі екрана і 1600 кд/м² у піковому режимі – і підтримує найпередовіші технології, такі як широкий обхват кольору (P3), True Tone та ProMotion.

Дисплей Liquid Retina 11" вражає не тільки компактністю та дизайном. Завдяки технологіям, таким як ProMotion, True Tone та широкий  обхват кольору (P3), він забезпечує миттєвий відгук та приголомшливе зображення.

У iPad Pro нова надширококутна камера з матрицею 12 Мп та кутом огляду 122 градуси. Вона підтримує нову функцію «У центрі уваги» та ідеально підходить для дзвінків по FaceTime. З її допомогою можна знімати виразні селфи в портретному режимі, а також використовувати технології TrueDepth і Face ID для безпечного розблокування iPad Pro.

Функція "У центрі уваги". Вона використовує можливості нової надширококутної камери та технологій машинного навчання. Пересуваючись по кімнаті під час розмови, ви завжди залишаєтеся в центрі кадру. А коли до відеодзвінка приєднуються інші учасники або залишають його - область кадру збільшується або зменшується.

Завдяки M1 iPad Pro підтримує технологію Smart HDR 3.

Сканер LiDAR вимірює, як швидко повертається світло, що відбивається від предметів. Допомагаючи створити структурну карту будь-якого простору. Це відкриває чудові можливості доповненої реальності.

Тепер iPad оснащений Thunderbolt – швидким та універсальним портом. Він підтримує роз'єм USB-C і дозволяє підключати багато аксесуарів для iPad Pro. Наприклад, зовнішні накопичувачі, дисплеї та док-станції. Передавайте великі файли та підключайте монітор Pro Display XDR на повній роздільній здатності 6K.

Wi-Fi 6. Для багатьох завдань потрібний максимально швидкий інтернет. З підтримкою високошвидкісної технології Wi-Fi 6 можна не хвилюватися, у зоні Wi-Fi у вас буде найшвидший зв'язок із можливих.