Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Apple Special Event 2020. Коротко про головне.

Apple Special Event 2020. Коротко про головне.

І так. Нових iPhone цього року ми не дочекалися, зате отримали багато чого нового та цікавого.

На цей раз Apple представила:

  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch SE
  • iPad 8-го поколения
  • iPad Air 4
  • Apple Fitness +
  • Apple One

Apple Watch Series 6. Найкращі.

Apple Watch Series 6 отримали новий процесор S6, який на 20% потужніший за процесор попереднього покоління. Дисплей став у два рази яскравішим, а функція Always on Display залишилася. Додали датчик вимірювання рівня кисню у крові. Вимірювання відбувається 15 секунд. І до того ж з'явилися нові кольори корпусів - сині та червоні алюмінієві, оновили колір сталевих версій та додали новий графітовий.

Презентували дуже багато нових дизайнів циферблатів. І нові ремінці 3-х видів: Braided Solo Loop, Leather Link, Solo Loop. Цього разу Apple взагалі не зупиняла себе у колірному розномаїтті ремінців і випустила нереальну кількість кольорів на будь-який смак.

Вартість Apple Watch Series 6 стартує від 399$, попереднє замовлення вже відкрито, а у продаж вони надходять вже цієї п'ятниці – 18.09.2020.

Apple Watch SE. Альтернатива Series 6.

Той самий дизайн і такий же великий дисплей, що і у Apple Watch Series 6. Але будуть доступні виключно у версії з алюмінію у трьох кольорах: чорному, сріблястому та золотому. Потужна система S5 SiP з двоядерним процесором – для високої продуктивності.

Вартість Apple Watch SE стартує від 279$.

iPad 8-го покоління. Update.

Як і очікувалося, Apple відновила базовий iPad. Восьме покоління стало потужнішим, але залишилося в дизайні попередньої версії. Новинка одержала процесор A12 Bionic.

iPad восьмого покоління підтримує Apple Pencil та Smart Keyboard.

iPad вже доступний для замовлення, стартова ціна від 329$. Продажі стартують цієї п'ятниці.

iPad Air 4. Новий дизайн і Touch ID в клавіші увімкнення.

Apple представила iPad Air 4 покоління.

iPad отримав новий дизайн у стилі 11-дюймового iPad Pro. І компанія здивувала новими кольорами. iPad Air 4 буде доступний у сріблястому, золотому, чорному, зеленому та синьому кольорах. Діагональ дисплея 10,9 дюйми з роздільною здатністю 2360 × 1650 пікселів. Ніякого Face ID – новий сканер Touch ID розмістили у кнопці включення.

У iPad Air 4 розмістили новий процесор A14 Bionic. Також iPad отримав роз'єм USB Type-C, нову 7-Мп фронтальну камеру та 12-Мп основну камеру з покращеною стабілізацією. Планшет підтримує Apple Pencil з магнітним кріпленням та клавіатуру Magic Keyboard.

Ціна стартує від 599$ за Wi-Fi версію, старт продажів призначено на жовтень.

Apple Fitness+. Новий сервіс для тренувань.

На презентації Apple багато говорили про здоров'я та тренування, за допомогою нового сервісу Apple Fitness+ можна буде виконувати вправи під керівництвом досвідчених тренерів.

Сервіс можна буде запустити на Apple TV, iPhone або iPad, але отримати статистику про активність можна буде тільки з Apple Watch. Додаток оцінить ваш рівень фізпідготовки та підбере оптимальний режим тренувань. На даний момент обслуговування підтримує 10 видів активності. Вам не потрібне спеціальне обладнання для занять, тренуватися можна вдома.

На момент запуску сервіс Apple Fitness+ буде доступний у США, Австралії, Канаді, Ірландії, Новій Зеландії та Великій Британії.

Apple Fitness+ буде доступний покупцям Apple Watch за підпискою до кінця 2020 року за 9,99$ в місяць або 79,99$ в рік.


Apple One. Все в одному.

Підписка Apple One включає чотири сервіси Apple - Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade та iCloud.

Apple One - це єдина передплата сервісів Apple за вигідною ціною. Оформити та користуватися дуже легко. А якщо вибрати сімейну передплату, то разом з вами її зможуть використати ще до п'яти членів сім'ї.

За 14,95$ на місяць ви отримуєте індивідуальну передплату, за 19,95$ буде доступна підписка. Найтоповіша передплата буде доступна за 29,95$. До неї також включені послуги News+ і Fitness+.

Сьогодні, 16 вересня, Apple випустить фінальні версії нових операційних систем. Для завантаження будуть доступні iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 та tvOS 14.

Щодо оновлення macOS Big Sur, Apple не оголосила дату виходу.

На цьому все ;)