Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Чохли Pitaka - стильний захист для iPhone

Чохли Pitaka - стильний захист для iPhone

Арамідні волокна – це функціональні хімічні волокна з характерними твердими ланцюжками полімеру. Якщо не вдаватися до подробиць хімічного складу і процесу виробництва, то можна підкреслити кілька переваг, які мають арамідні волокна: висока міцність, хороша зносостійкість і відсутність електропровідності.

У 2014 році група з дизайнерів та інженерів у Гонконгу вирішила створити компанію з виробництва аксесуарів для гаджетів. А в їхньому виготовленні використовувати високотехнологічні матеріали. Таким чином народився бренд Pitaka – бренд надміцних чохлів, який використовує у їхньому складі арамідні волокна. Через свою високу міцність, цей матеріал використовують навіть у бронежилетах та касках. Чохли з арамідних волокон за деякими параметрами перевершують навіть сталь.

Компанія приділяє також чимало уваги зовнішньому вигляду аксесуарів, роблячи їх стильними та естетичними.

Що ж, розібравшись у тому, з яких матеріалів Pitaka виготовляє свої аксесуари, ми можемо сміливо перейти до лінійки чохлів для смартфонів Apple.

Pitaka виготовляє 3 види чохлів для iPhone:

- Air Case

- MagEZ Case

- MagEZ Case Pro

Air Case – це найтонший чохол, який створила компанія Pitaka. Його товщина становить лише 0.65мм, а вага 10г. При цьому чохол є одним з найміцніших і зносостійких. Він був створений для користувачів, які цінують легкість та стиль. При використанні даного чохла, за відчуттями, ваш смартфон буде загорнутий в папір. Настільки він тонкий. При цьому смартфон матиме максимальний захист.

Також компанія розробила 3D Silky Soft текстуру настільки приємну, що ваші руки не захочуть випускати ваш смартфон.

MagEZ Case – це тонкий чохол із металевою пластиною всередині, яка ні на секунду не заважає роботі бездротової зарядки. Компанія наголошує на даній особливості і вказує, що MagEZ Case - wireless charging friendly. Сам чохол став товще свого брата Air Case, його товщина становить 0.85мм, а вага 14г.

Що за металева пластина, яку компанія помістила всередину чохла?

Коли компанія говорить про стиль та естетику, вона зовсім не жартує. Адже уявіть, на такий гарний, приємний на дотик чохол наклеїти магніт для автомобільної зарядки. Вся естетика сама пропаде. І Pitaka подбала про це заздалегідь, створивши чохол під автомобільну зарядку – MagEZ Mount Qi.

Причому MagEZ Mount Qi, як і чохли, має вставку з арамідних волокон та стильний зовнішній вигляд. Сама зарядка має функцію швидкої зарядки, заряджаючи ваш смартфон за 3 години до 100%.

Тому, купуючи MagEZ Case, вам необхідно не забути про MagEZ Mount Qi, інакше ви не побачите магії, яку створила компанія.

MagEZ Case Pro – це захист із вбудованими металевими пластинами, спеціально розроблений після багатьох досліджень. Чохол має 5 шарів захисту. Перші 3 зовнішні шари виготовлені з арамідного волокна, що забезпечує винятковий захист від ударів. Внутрішній шар піни збільшує властивості, що амортизують, в той час як високоякісний шар мікроволокна захищає ваш телефон від подряпин. Все це у профілі всього 2,50 мм. Сам профіль забезпечує відмінні можливості, що амортизують.

Тому якщо вам потрібен супер-чохол для захисту – це саме він!

Pitaka зробила все для того, щоб не додаючи об`єму iPhone, надати максимальний захист.