Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Ідеї для новорічних подарунків 2021

Ідеї для новорічних подарунків 2021

Вже традиційно, напередодні свят, ми складаємо список найбільш ТОП-ових та бажаних подарунків на Новий Рік. Ми робимо шпаргалку для вас і ваших близьких, щоб у цій новорічній метушні у вас менше боліла голова та ноги.

Взагалі, Новий Рік – це час, коли ви not limited у розмірах своїх бажань та в очікуванні новорічного дива, так-так, дорослі теж вірять у дива.

І, якщо ви хочете, щоб хтось make your wish come true, то необхідно відразу сформувати правильне а wish і відправити його в космос... або потрібній людині ;)

Лінійка iPhone 12

І так, очолює наш список новорічних подарунків iPhone 12/12 Pro та всі інші 12-ті. Ну, а як інакше? Новий iPhone завжди був, є і буде, найбажанішим подарунком. Цього року компанія Apple розгулялася не на жарт і випустила аж 4 варіанти нових iPhone. Так би мовити, знаючи наперед, що перед Новим Роком усіх будуть мучити муки вибору. Тепер не потрібно довго думати і вибирати, хочете old school – iPhone 12 mini, хочете яскравого – iPhone 12, вічну класику – iPhone 12 Pro, великого та продуктивного – iPhone 12 Pro Max. Загалом даруйте будь-який 12, і новорічне диво буде забезпечено.

Apple Airpods

Як завжди, незмінно виступають Apple AirPods. Неймовірно універсальний подарунок, який не залишить нікого байдужим. Ви не просто даруйте «навушники», ви даруєте «музику», а це емоції та яскраві спогади. Адже погодьтеся, у кожного з нас є та сама пісня, почувши яку, всередині щось вибухає, перевертається і починає переповнювати тепло, радість. А в новорічні свята ці емоції переповнюють нас ще більше та сильніше. Тому не важливо, які саме Apple AirPods ви виберете: Apple AirPods Pro або Apple AirPods with Charging Case, ви насамперед подаруєте емоції, а не навушники.

Apple Watch Series 6

Немає більш особистого подарунку, ніж годинник. Цей аксесуар з людиною 24/7, так-так, саме після появи розумного годинника, вони стали постійним аксесуаром на нашій руці. Навіть не так, постійним гаджетом, тому що суть годинника повністю змінилася. Тепер вони не тільки диктують, коли нам їсти чи спати, о котрій їхати на роботу чи йти на зустріч із друзями. Вони нам кажуть, як довго мити руки, як якісніше спати, займатися спортом та вести здоровіший спосіб життя. Зараз ми говоримо щогодини, відправляємо швидкі повідомлення і завдяки ним тримаємо руку на пульсі кожну хвилину (до речі, наш пульс вони вимірюють кожну хвилину). Кажуть, що годинник не дарують, АЛЕ вони втратили свою колишню суть як таку, і час, який вони показують – це лише крупиця з 1000 поставлених перед ними завдань. Ми вважаємо, що це найкращий персоналізований подарунок із можливих. Вибравши Apple Watch Series 6 як подарунок для батьків, ви покажете наскільки сильно ви дбаєте про їхнє здоров'я. Для найкращого друга - як сильно цінуєте його час і хочете, щоб він встигав за цим динамічним світом. Apple Watch – це подарунок, який покаже час по-новому.

iPad 10.2 (2020 року)

Мир щодня змінюється. Цей непростий 2020 показав нам наскільки сильно і кардинально, світ може змінитися за лічені дні. Технології теж не стоять на місці, розвиваючись щохвилини. Завдяки технологіям людина стає мобільнішою. Їй вже не потрібно повертатися додому, щоб сісти за комп'ютер та перевірити пошту, вже немає необхідності брати із собою ноутбук на ділову зустріч, адже з планшетом набагато зручніше та ефективніше. Щороку Apple оновлює свою лінійку iPad, або навіть не раз на рік. Вибір iPad вражає. Але є планшет, золота середина, який вибирають найчастіше – Apple iPad 10.2 (2020). Зручний, компактний, а при покупці Smart Keyboard стає міні версією MacBook. Такий подарунок сподобається кожному, і знайшовши його під ялинкою, новий власник буде щасливий на всі 100%.

Apple TV

Цього року більшість населення планети відзначатиме Новий Рік вдома. А для справжнього новорічного настрою просто необхідно, щоб по телевізору маячив юний Маколей Калкін. Кабельне телебачення – це, звичайно, добре, але погодьтеся, що зовсім не практично. Apple TV зовсім інша річ. Дивись, що хочеш і коли хочеш. Netflix? Не питання. Серіал на Megogo взагалі не проблема, Youtube, Apple TV+ та ще мільйон всього, чого захочете. Apple TV – домашній, сімейний подарунок, який оцінять усі.

Аксесуари

І, насамкінець скажемо, що головне не подарунок, а увага. Не потрібно шукати найдорожчий або найкращий подарунок, адже буває, що для щастя не вистачає лише зарядного блоку Apple 20W USB-C Power Adapter (MHJE3) або бездротової зарядки Apple MagSafe Charger (MHXH3) для нового iPhone 12 Pro.

З наступаючими святами! Ваш Mr.Fix :)