Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

iPhone 11 та інші новинки. Презентація Apple – 2019

iPhone 11 та інші новинки. Презентація Apple – 2019

Днями компанія Apple презентувала нові смартфони, смарт-годинник, планшет та 2 нових сервіси. Далі ми розповімо про всі новинки, представлені Тімом Куком та його командою.

Які ще новинки від Apple нас чекають?

 

Нова лінійка смартфонів може похвалитися палітрою із шести кольорів, серед яких є й нові: фіолетовий, жовтий, зелений, чорний, білий та червоний.

Компанія не змогла пройти осторонь тренду камероманії, і вирішила доповнити "бюджетну серію" ще однією камерою. Тепер наступник iPhone Xr має подвійну ширококутну камеру, сенсор кожної має 12Мп. Камери можуть похвалитися можливістю зйомки відео в 4К, нічним режимом, для якого спалах не потрібний. Також додано нове покоління Smart HDR для більш ефективної портретної зйомки.

Apple попрацювала над пило-вологозахистом телефону: тепер він здатний витримувати занурення на глибину до 2 метрів тривалістю до 30 хвилин (як у минулорічних флагманів Xs та Xs Max).

Одна з головних фішок iPhone 2019 – супер потужний процесор A13 Bionic. За тестами продуктивності він перевершує всі існуючі мобільні процесори. Тому немає сумнівів, що айфон легко справлятиметься з ресурсомісткими завданнями (наприклад, у відеоредакторі).

Покращено роботу Face ID, завдяки чому з'явилася можливість використання розблокування без рук.

Невід'ємною частиною нових смартфонів від Apple стала підтримка бездротової зарядки.

Старт продажів iPhone 11 - 20 вересня 2019 року.

Apple iPhone 11 Pro і Apple iPhone 11 Pro Max

"Про" айфони представлені в чотирьох кольорах: Midnight Green, Space Gray, Silver, Gold.

Для флагманів було розроблено новий дисплей Pro Super Retina XDR. За заявами представників Apple, екран став чіткішим, яскравішим і контрастнішим.

Унікальний процесор A13 Bionic, створений для більш тісної роботи з технологіями машинного навчання.

Зауважимо, що поза увагою інженерів не залишився і акумулятор. Його ресурс роботи збільшено на 5 годин.

Новий корпус лінійки Pro виконаний зі сталі та неймовірно міцного скла. Робота над корпусом призвела до покращених характеристик захисту від води та пилу. Тепер без будь-яких збитків можливе занурення смартфона на глибину до 4 метрів тривалістю 30 хвилин. Це найкращий показник серед усіх iPhone.

Довгоочікувана швидка зарядка, завдяки якій пристрій заряджається до 50% всього за 30 хвилин. Для цього в комплектації iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max буде присутній зарядний пристрій потужністю 18 Вт.

Революційна система із трьох камер. Набагато більше можливостей та незамінна простота у використанні. 1 камера – ширококутна, 2 камера – надширококутна, 3 камера – теле-фотокамера. У камер серії iPhone 11 Pro є 4-кратний оптичний зум. Потужний потенціал процесора дозволяє отримати відео 4K із частотою 60 кадрів/с у розширеному динамічному діапазоні. Удосконалено режими нічної зйомки та портрета.

У iPhone є нова TrueDepth камера на 12Мп. З її допомогою тепер можна знімати класні уповільнені селфи із частотою 120 кадрів/с.

Старт продажів iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max - 20 вересня 2019 року.

Apple Watch 5

У смарт-годинника новий Retina-дисплей, який ніколи не спить. Циферблат постійно увімкнено і час видно завжди. Series 5 має 4 варіанти матеріалів, з яких виробляється корпус: алюміній, нержавіюча сталь, титан та кераміка. Також Apple випустила велику лінійку нових яскравих ремінців.

Вже у продажу.

Apple iPad 10.2’’

Тепер він оснащений збільшеним Retina-дисплеєм 10,2 дюйма, підтримує повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard і чудові нові функції iPadOS. Підтримує Apple Pencil одного покоління, можливість роботи зі сторонніми накопичувачами, підключення джойстиків від PS4 та Xbox. Планшет оснащений потужним процесором A10 Fusion і стереодинаміками.

Старт продажів iPad 10.2 - 30 вересня 2019 року.

Apple TV+

Якщо у вас є iPhone, iPad, Mac або Apple TV, то незабаром з'явиться і програма Apple TV+. Також, Apple обіцяє до кінця року випустити спеціальний додаток, який можна буде встановити на найпопулярніші моделі смарт-телевізорів та потокових медіаплеєрів. Новий контент Apple Originals щомісяця. Будь-коли і без реклами. Доступ можуть отримати до шести членів сім'ї.

Завантажуйте та дивіться офлайн. 4K HDR та Dolby Atmos. Річна підписка у подарунок при покупці нового пристрою Apple.

Сервіс стане доступним із 1 листопада за 4,99 $/міс.

Apple Arcade

Необмежений доступ до більш ніж 100 нових ігор, які виходять цієї осені. Усі по одній підписці. Без реклами та додаткових витрат. Одна підписка та багато ігор для вас та ще 5 членів вашої родини.

Сервіс стане доступним із 19 вересня за 4,99 $/міс.