Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Зустрічайте нову Bluetooth-колонку Marshall Uxbridge Voice!

Зустрічайте нову Bluetooth-колонку Marshall Uxbridge Voice!

Днями компанія Marshall презентувала розумну міні-колонку для дому.

Так-так, саме для дому, оскільки працює вона лише від мережі. Це головна вада більшості «бюджетних» пристроїв компанії.

Дизайн колонки залишився у класичному стилі. Схоже на мініатюрну модель комбопідсилювача. Найпомітніших змін зазнали органи управління, які тепер повністю складаються з кнопок. Практично всі винесені на верхню панель, це: регулювання гучності, високих та низьких частот, відтворення/пауза та окрема кнопка для вимкнення мікрофона. Остання використовується для відключення вбудованого голосового помічника. На задній стороні буде лише кнопка увімкнення Bluetooth.

Окремо відзначимо два вбудовані мікрофони. Так як колонка належить сімейству Voice, вона теж має голосовий помічник. У випадку з Marshall Uxbridge Voice будуть доступні дві версії: спочатку з Alexa, трохи пізніше на ринку з'явиться версія з Google Assistant.

А що з характеристиками, запитаєте ви?

Дуже пристойні, незважаючи на компактність цієї моделі. Заявлена потужність вбудованого підсилювача – 30 Вт. Частотний діапазон 54-20000 Гц. Максимальний рівень звукового тиску 96 дБ.

Колонка порадувала наявністю Airplay 2, завдяки якому можна створювати мультирум із колонками інших виробників. Ще на борту є Bluetooth 5.0 та дводіапазонний Wi-Fi. Також підтримується стрімінговий сервіс Spotify Connect. Щиро сподіваємось, що він скоро з'явиться і в нашій країні. Загалом, у цього малюка є все для отримання задоволення від музики!

На сайті виробника вже доступне попереднє замовлення. Для Європи ціна колонки встановлена на рівні 199 Євро. Цікаво, що у подарунок до колонки додаються бездротові навушники MAJOR III BLUETOOTH. В Україні колонка очікується ближче до літа.