Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Унікальні чохли для MacBook

Унікальні чохли для MacBook

Зараз вже не модно виділятися за рахунок яскравого та помітного одягу, балом у світі моди правлять аксесуари. Саме вони мають бути унікальними та такими, що підкреслюють Ваш стиль.

Kyiv Style роблять яскраві та унікальні речі з ноткою турботи про навколишнє середовище. Чохли для ноутбуків виготовлені з технологічного матеріалу Tyvek®. Tyvek® - нетканий матеріал, схожий на папір, виготовлений на 100% із поліетилену високої щільності. Він на 25% складається із повторно переробленого поліетилену і сам на 100% підлягає повторній переробці.

Чохол із матеріалу Tyvek® надійно захистить ноутбук та стане незамінним аксесуаром для повсякденного використання. Приємний на дотик, зручний, з яскравим дизайном. Принт розроблений Ясей Хоменко, українським дизайнером одягу, на основі однієї з її колекцій.

Kyiv Style випустили лінійку чохлів для ноутбуків Paper Ninja, зробивши їх незвичайними, сміливими, провокаційними, що викликають яскраві емоції. У самі чохли вкладено дуже глибоке значення. Чохли навмисне виглядають неохайними і пом'ятими, а згодом починають затиратися. У японців це називається wabi-sabi, це про те, що потрібно і важливо цінувати недосконалість та короткочасність. Оскільки саме недосконалість робить кожну річ унікальною.