Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

CleanMyMac – турбота про Ваш Mac

CleanMyMac – турбота про Ваш Mac

Ноутбук вже перестав бути чимось таким, що постійно перебуває вдома чи на роботі. З кожним роком MacBook стає все більш персоналізованим гаджетом, який ви використовуєте не рідше за смартфон. Він стає частиною вашого життя, тією частиною, яка зберігає ваші спогади і найяскравіші моменти, допомагає планувати відпустку, складати списки завдань, обробляти фото, монтувати відео, програє ваші улюблені треки та фільми і ще справляється з 1001 завданням, яке ви йому доручаєте .

MacBook - це машина, в якій необхідно періодично "міняти масло", возити на мийку і робити регулярне ТО. Чим краще ви доглядаєте свою машину, тим довше вона вам служить. Все просто.

Але зараз мова піде не про планове ТО та заміну олії. А про програму, яка допомагає підтримувати ваш MacBook у тонусі та повноцінно виконувати поставлені перед ним завдання.

Трішки історії.

Далекого 2008 року в Україні народилася компанія MacPaw. З перших днів свого життя, компанія почала робити справді класні продукти і один з них – CleanMyMac, про нього і йтиметься. MacPaw створюють якісні програми для macOS та iOS. З трьох людей на старті компанія виросла більш ніж у 100 фахівців. Продукти компанії відомі на весь світ і роблять життя простішим для багатьох користувачів.

Що таке CleanMyMac?

Це найкраща утиліта для очищення та оптимізації вашого Mac. Програма вичистить тонни сміття та змусить ваш комп'ютер працювати швидше. CleanMyMac – це не тільки очищення, але й контроль продуктивності, видалення шкідливого програмного забезпечення та захист.

Очищення.

CleanMyMac дістане сміття з усіх куточків macOS. Програма видаляє непотрібні файли, такі як застарілий кеш, порушені завантаження та непотрібні мовні файли. Ви можете видалити тонни прихованого в iTunes, пошті, фото сміття, а також знайти гігабайти прихованих файлів.

Продуктивність.

У вас є всі інструменти для випадків, коли Mac раптом уповільнить свою роботу: очищення пам'яті RAM, сценарії обслуговування, управління об'єктами входу, агентами запуску та програм, що не відповідають. Вони допоможуть знизити навантаження на Mac і настроїти його на максимальну продуктивність.

Захист.

Чи є віруси на Mac? Тільки не на вашому, якщо ви оберете очищення з CleanMyMac, яка захистить від шкідливого та рекламного ПЗ, програм-вимагачів та інших, специфічних для macOS загроз. Програма видаляє їх одразу при виявленні.

Управління.

Прекрасний дует Деінсталятора та Менеджера оновлень додасть порядку у ваше життя – перший модуль видалить непотрібне, а другий негайно оновить усі програми. Зайві програми будуть видалені повністю, а оновлення завжди будуть доставлені вчасно.

Програма показує, як почувається ваш Mac. Навантаження на процесор, стан батареї, заповнення кошика, використання пам'яті. Загалом, усе те, що повинен знати власник своєї машини.

Якщо все вищезгадане вас ще не переконало придбати цю програму, то її використання протягом кількох днів точно змінить рішення.

MacPaw пропонує користувачам спробувати CleanMyMac абсолютно безкоштовно і переконатися в тому, що продукт є крутим і він необхідний вашому Mac.

+ Компанія дає 30-денну гарантію при покупці, не сподобалося – повернуть гроші.

MacPaw дає 2 варіанти використання програми - разова покупка і підписка. Ну і хороші знижки при покупці «оптом» для декількох Mac.

І ми, як користувачі ПЗ, можемо запевнити Вас, що компанія мега лояльна. Втратили ключ на активацію – дадуть новий, поміняли MacBook, а у вас куплено ліцензію чи підписку – не біда. Варто лише звернутися на підтримку, і Вам видадуть новий ключ активації.

Не сумнівайтеся жодної хвилини. Пробуйте, купуйте та використовуйте свій Mac на повну.

MacPaw