Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Scannable від Evernote. Швидкий та простий сканер для смартфона.

Scannable від Evernote. Швидкий та простий сканер для смартфона.

Ви все ще використовуєте сканери і БФП?

Так, це, звичайно, зручно, коли потрібно зробити копію документа, але в більшості випадків необхідно швидко відсканувати документ і відправити його на email.

Scannable — це програма для сканування документів. Вам не потрібно включати складну машину, винайдену в 20 столітті, щоб відсканувати документ. Все, що потрібно - це смартфон і 30 секунд часу.

Додаток дозволяє відсканувати будь-який документ і надає йому вигляду копії, якщо ж Вам потрібно просто його якісне фото - не питання.

Сама програма має розпізнавання документів і добре з цим справляється. Просто наводьте камеру на документ та вуаля, у Вас на телефоні якісна копія.

Якщо потрібно підрізати або вирівняти скан, це теж не проблема. Кадрування зробить свою справу, коли ви вручну виставите межі.

А ось тепер найприємніше.

Документ можна зберегти як у форматі jpg, так і PDF. І вишнею на цьому торті буде те, що Вам не обов'язково зберігати його на смартфоні, а потім відправляти. Як тільки відсканували, можете його відправити на email, поділитись ним через AirDrop або відправити будь-яким зручним для Вас messenger'ом, завантажити його в OneDrive або Dropbox, зберегти в нотатках. Загалом, як вашій душі завгодно. Ви також можете відразу надіслати його на друк.

Зручно. Швидко. Легко.

Додаток безкоштовний і доступний для iPhone і iPad. Посилання на зкачування Scannable в AppStore.