Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

iPhone SE (2020). Найбюджетніший. Найновіший.

iPhone SE (2020). Найбюджетніший. Найновіший.

Нарешті ми дочекалися презентації нового iPhone. Напередодні було багато чуток про його назву, начинку і навіть палітру кольорів. У результаті, маємо просто iPhone SE, з трьома варіаціями кольору корпусу та Touch ID.

Від свого попередника новий iPhone SE успадкував лише назву. Базу смартфона взято у iPhone 8 з більшістю його характеристик.

iPhone SE vs iPhone 8

Флагманський процесор

Які відмінності між цими смартфонами? Однозначно варто виділити новий процесор A13 Bionic, встановлений тільки на останніх айфонах. Тепер iPhone SE може похвалитися практично флагманською продуктивністю. Чекаємо на перші тести.

Покращена камера

Судячи з характеристик, основна камера була доопрацьована. І тепер вона має схожі на Xr параметри. З'явилася можливість знімати відео зі стереозвуком. Доданий розширений динамічний діапазон під час зйомки відео (лише 30 к/с). Нова функція QuickTake дозволяє знімати короткі ролики, також фіксує кнопку запису (не потрібно постійно тримати у разі тривалої зйомки або віддаленої). Для фото доданий режим "портрет". Нічний режим не підтримується пристроєм.


Комунікації

У iPhone SE є підтримка e-SIM, завдяки якій можна користуватися кількома сім-картами одночасно. Але українські оператори поки що не поспішають запроваджувати цей стандарт. Із «трійки» лише один оператор надає можливість використовувати e-SIM.

Ще смартфон може працювати з новим Wi-Fi 6, у якого більша пропускна спроможність.

В іншому, це той же iPhone 8. Аналогічний дисплей, акумулятор і корпус. Очевидно, компанія Apple з метою здешевлення продукту максимально використовувала старі перевірені технології. Тим самим розширюючи аудиторію потенційних покупців, які не женуться за новинками. Ціна стартує від 399 $.

Чи буде цей iPhone SE таким же успішним, як його попередник? Час покаже.