Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Аксесуари Spigen. Якість перевірена роками.

Аксесуари Spigen. Якість перевірена роками.

Всі, хто знайомі з цим брендом, вже давно стали його фанатами і не представляють свого смартфона без аксесуарів Spigen. Але якщо Ви в темі зовсім недавно, то ця стаття якраз для Вас.

Почнемо ми, звісно, зовсім банально – з історії бренду. Але, повірте, ви багато про нього не знаєте.

Американська компанія Spigen була заснована за довго до появи «яблука» та Стіва Джобса на світовій арені. У 2004 році компанія була заснована у місті Ірвайн (штат Каліфорнія), за 3 роки до випуску першого iPhone.

Хоча Spigen і є американською, її голова – Дайонг Кім із Південної Кореї. Тому бізнес компанія веде із 2-х офісів. Американський офіс займається розробкою та маркетингом, а ось офіс у Південній Кореї повністю контролює виробництво.


Чому Spigen?

З німецького spiegel - "дзеркало", а gen - "гени". Як заявляє сама компанія, обидва слова були об'єднані, щоб відобразити ідеологію, яка лежить в основі цінностей компанії, що відображають потреби клієнтів.

Якщо, читаючи все це, ви досі не можете згадати, чи був у вас чохол цієї марки, чи ні, то ми нагадаємо. Spigen випускала свої кольорові пластикові накладки Ultra Thin на iPhone 3G і 3GS. Але якщо ви не такий затятий фанат Apple і почалося ваше кохання з ним вже з iPhone 4, то у вас 100% був чохол Spigen. Тому що бампера були у всіх ;)

Яскрава гумка по окантовці iPhone, на яку надівався зверху пластиковий бампер. Кольори були настільки яскраві, що відразу було видно - у вас iPhone.

Зараз компанія виробляє аксесуари на десятки моделей смартфонів та має різні лінійки чохлів на будь-який смак. Spigen робить як супер-захищені чохли, захисне скло, так і зарядні пристрої, кабелі. Загалом компанія працює на всі фронти.

Досі виробляються якісні аксесуари, які люблять та купують. Spigen – не найдешевший бренд, адже за якість треба платити. Але купуючи чохол цієї марки, ви купуєте аксесуар на довгий час. І навіть через рік, вам захочеться його оновити, не через те, що він буде "втомлений", а швидше за все він вам просто набридне.

Компанія Spigen завоювала довіру мільйонів та автоматично асоціюється з якісними аксесуарами. Тому, поряд з іншими відомими брендами, це одна з марок, що підробляються на ринку.