Безкоштовно з усіх номерів

Пн-Пт: 10:00 — 19:00

Сб: 11:00-17:00

Нд: Вихідний

0 800 21 999 1
русукр
Русский

Speck - найкращий захист для вашого iPhone

Speck - найкращий захист для вашого iPhone

Ведете активний спосіб життя? Займаєтесь спортом чи віддаєте перевагу екстремальним хобі? Наразі наше повсякденне життя неможливо уявити без смартфона в руках.

Але навіть на пробіжці, катанні на сноуборді або велосипеді ми завжди повинні бути на зв'язку, ми завжди повинні бути з телефоном.

Часто від такого способу життя та поспіху страждає саме ваш гаджет. Скільки разів на день падає ваш смартфон? Як часто завмирає серце, коли він випадково випадає з рук і приземляється на асфальт?

Компанія Speck (Каліфорнія, США) створює свої чохли для повного захисту від ударів смартфонів з 2001 року. Із самого початку команда взяла за мету створення найкращих аксесуарів для портативних пристроїв. Але й у дизайні не дати маху. Тому Speck розробляють не тільки якісні аксесуари, які захищають пристрої від пошкоджень, але й стильні, що мають яскравий зовнішній вигляд.

Вже майже 20 років Speck створює аксесуари, у тому числі, для гаджетів компанії Apple і процвітають у цьому. У компанії за стільки років вже зібралася ціла армія фанатів, які обирають лише чохли цього бренду. Ми думаємо, що власники iPhone 3GS добре пам'ятають яскраві силіконові та пластикові накладки на своїх смартфонах.

Компанія Speck давно визначила свій шлях, і слідуючи йому, створює захищені чохли для смартфонів.

Всі аксесуари виготовляються з сучасних полімерних матеріалів, у тому числі з міцного полікарбонату. Він служить чудовим захистом для пристрою. Аксесуари проходять сертифікацію на міцність за стандартами MIL-STD-810 (військовий стандарт захисту).

Компанія розділила чохли на різні лінійки – Presidio, SmartShell, Gemshell, SeeThru та інші. Чохли Presidio для смартфонів та ноутбуків були вперше представлені у 2016 році та стали одними з найпопулярніших. Цю серію зробили більш тонкою та акуратною, що викликало захоплення у користувачів. Speck регулярно отримує нагороди як за свої дизайни, так і за технології. Крім того, компанія була включена до списку 5000 найшвидше зростаючих приватних компаній.

Якщо ви ще не вирішили, який чохол вибрати для захисту вашого смартфона, то чохли компанії Speck повинні бути на початку вашого списку.